Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora Borealis zimbru
352-1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arnaldo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuchta de bal. Calmîş is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Arnaldo passt de bal met de wreef. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Domniţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Chiriţa bokst de bal weg. Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 1:0

6e minuut.
Arnaldo is nu in balbezit. Arnaldo speelt de bal door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel. Chiriţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 2:0

8e minuut.
Fauré speelt de bal door. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca geeft een hoge lob. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 3:0

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arouca zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Caproş de bal. Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauré schiet op doel. Chiriţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 4:0

13e minuut.
Kobayashi kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnaldo de bal. Arnaldo met een sublieme pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chiriţa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Chiriţa probeert naar een medespeler te passen. Arnaldo is nu in balbezit. Arnaldo probeert naar een medespeler te passen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Calmîş probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arouca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 5:0

25e minuut.
Dale kopt de bal weg. Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Caproş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arouca speelt de bal door. Fauré is nu in balbezit. Fauré passt de bal zonder na te denken. Kuchta heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dale passt de bal met de wreef. Arnaldo rent richting de bal. Arnaldo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuchta de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Chiriţa bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Kuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmîş geeft een lange en hoge pass. Arouca kopt de bal weg. Fauré rent richting de bal. Fauré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 6:0

39e minuut.
Aghenii is nu in balbezit. Arouca verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca met een sublieme pass. Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauré schiet op doel. De bal raakt de paal. Chiriţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Arouca met een snelle inworp. Arnaldo rent richting de bal. Arnaldo geeft een lange en hoge pass. Calmîş is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 22%, zimbru 78%.
Aurora Borealis - zimbru 6:0

54e minuut.
Arnaldo speelt de bal door. Kuchta rent richting de bal. Kuchta passt de bal met de wreef. Fauré rent richting de bal. Fauré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Arouca heeft problemen om de bal te vangen. Arouca passt de bal in één keer door. Pacułt rent richting de bal. Pacułt geeft een hoge lob. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 7:0

60e minuut.
Kobayashi geeft een lange en hoge pass. Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale passt de bal in één keer door. Arouca probeert naar een medespeler te passen. Fauré heeft problemen om de bal te vangen. Fauré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pasquato met een sublieme pass. Pacułt rent richting de bal. Pacułt passt de bal met de wreef. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caproş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauré onderschept slim de pass. Arnaldo probeert naar een medespeler te passen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 8:0

69e minuut.
Kuchta passt de bal in één keer door. Arnaldo probeert de bal met de borst te controleren. Arnaldo speelt de bal door. Fauré heeft problemen om de bal te vangen. Fauré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pasquato controleert de bal met de borst. Cacianovschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasquato. Pasquato krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldo is nu in balbezit. Fauré is nu in balbezit. Arnaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Daar is Banaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dale rent richting de bal. Dale passt de bal zonder na te denken. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dale speelt de bal door. Arouca rent richting de bal. Arouca geeft een lange en hoge pass. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 9:0

77e minuut.
Arouca probeert naar een medespeler te passen. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi passt de bal zonder na te denken. Kuchta rent richting de bal. Kuchta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Caproş trapt de bal weg. Arouca kopt de bal weg. Fauré rent richting de bal. Fauré geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arouca met een sublieme pass. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta passt de bal zonder na te denken. Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dale speelt de bal door. Arouca heeft problemen om de bal te vangen. Arouca geeft de bal voor. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. Chiriţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora Borealis - zimbru 10:0

89e minuut.
Kobayashi geeft een hoge lob. Arouca kopt de bal weg. Arnaldo probeert naar een medespeler te passen. Fauré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauré draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora Borealis 23%, zimbru 77%.
Aurora Borealis - zimbru 10:0