Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrobber ranciofrs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Aoian probeert naar een medespeler te passen. Cucher rent richting de bal. Cucher geeft een hoge lob. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - ranciofrs 0:1

13e minuut.
Anatii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejenian onderschept slim de pass. Anatii speelt de bal door. Bogdea is nu in balbezit. Bogdea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arivonici passt de bal met de wreef. Caplin met een sublieme pass. Mereneanu rent richting de bal. Mereneanu draait met de bal, schiet en ... Manescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - ranciofrs 0:2

28e minuut.
Cohanschi is nu in balbezit. Arivonici onderschept slim de pass. Arivonici probeert naar een medespeler te passen. Aoian rent richting de bal. Aoian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Covaş de bal. Arivonici onderschept slim de pass. Deleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deleanu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Anatii kopt de bal weg. Mereneanu heeft problemen om de bal te vangen. Manescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mereneanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - ranciofrs 0:3

44e minuut.
Eroşchin is nu in balbezit. Garneţ verovert de bal door een tackle van achteren. Garneţ met een sublieme pass. Mereneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereneanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 56%, ranciofrs 44%.
FC Globetrobber - ranciofrs 0:3

60e minuut.
Bejenian rent richting de bal. Anatii onderschept slim de pass. Anatii met een sublieme pass. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Cucher geeft een hoge lob. Caplin kopt de bal weg. Klungelig pakt Alexeico de bal. Bogdea is nu in balbezit. Bogdea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 63%, ranciofrs 37%.
FC Globetrobber - ranciofrs 0:3