Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sapa FC Globetrobber
Hai la sapa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski is nu in balbezit. Fadani is nu in balbezit. Fadani haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - FC Globetrobber 1:0

14e minuut.
Mărgea verovert de bal door een tackle van achteren. Mărgea geeft een hoge lob. Rilner kopt de bal weg. Fadani rent richting de bal. Fadani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alexeico bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexeico probeert naar een medespeler te passen. Aoian rent richting de bal. Aoian passt de bal met de wreef. Friptu probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sapa - FC Globetrobber 1:1

32e minuut.
Heskey rent richting de bal. Bendelic verovert de bal door een tackle van achteren. Bendelic speelt de bal door. Aoian heeft problemen om de bal te vangen. Aoian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bendelic probeert de bal met de borst te controleren. Fadani onderschept slim de pass. Fadani speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 34%, FC Globetrobber 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sapa - FC Globetrobber 1:1

49e minuut.
Ludwikowski passt de bal in één keer door. Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konárek geeft een lange en hoge pass. Rilner is nu in balbezit. Rilner geeft een hoge lob. Ciobănaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Camîsan kopt de bal weg. Daar is Cociorba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Konárek haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - FC Globetrobber 2:1

62e minuut.
Fadani probeert naar een medespeler te passen. Rilner rent richting de bal. Rilner met een sublieme pass. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Becher geeft de bal voor. Manescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rilner neemt de hoekschop. Fadani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - FC Globetrobber 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 28%, FC Globetrobber 72%.
FC Sapa - FC Globetrobber 3:1