Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fafabian Slobozia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Carata is nu in balbezit. Magdaliuc rent richting de bal. Carata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carata krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Avădănu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinin onderschept slim de pass. Cramarciuc is nu in balbezit. Calinin onderschept slim de pass. Calinin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Magdaliuc passt de bal zonder na te denken. Danilciuc met een sublieme pass. Calinin kopt de bal weg. Magdaliuc rent richting de bal. Magdaliuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gherghelej geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sutula met een snelle inworp. Magdaliuc is nu in balbezit. Magdaliuc geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Avădănu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corobcu is nu in balbezit. Magdaliuc rent richting de bal. Magdaliuc schiet op doel. Danilciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fafabian - Slobozia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fafabian 69%, Slobozia 31%.
fafabian - Slobozia 0:1

76e minuut.
Ghelibu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghelibu begaat een overtreding. Ghelibu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Calinin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calinin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cordunian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corobcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corobcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fafabian - Slobozia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fafabian 63%, Slobozia 37%.
fafabian - Slobozia 0:2