Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fafabian gegeggeeg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Măriuca met een sublieme pass. Branişti heeft problemen om de bal te vangen. Condratiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Branişti onderschept slim de pass. Branişti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zgîrcu passt de bal zonder na te denken. Branişti bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanici onderschept slim de pass. Măriuca verovert de bal door een tackle van achteren. Măriuca schiet op doel. Danilciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Ciupic de bal. Malanici bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanici geeft een hoge lob. Carata is nu in balbezit. Carata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vartanov heeft problemen om de bal te vangen. Zgîrcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgîrcu passt de bal met de wreef. Ţapin rent richting de bal. Ţapin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Măriuca rent richting de bal. Malanici onderschept slim de pass. Malanici speelt de bal door. Carata bereikt de bal nog maar net als eerste. Carata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Malanici rent richting de bal. Măriuca onderschept slim de pass. Măriuca met een sublieme pass. Branişti rent richting de bal. Branişti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ciupic probeert de bal aan de voet te houden. Măriuca is nu in balbezit. Măriuca passt de bal in één keer door. Branişti bereikt de bal nog maar net als eerste. Branişti draait met de bal, schiet en ... Danilciuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Tocan is nu in balbezit. Cramarciuc onderschept slim de pass. Cramarciuc speelt de bal door. Branişti bereikt de bal nog maar net als eerste. Branişti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Condratiev trapt de bal weg van het doel. Ghelibu is nu in balbezit. Ghelibu speelt de bal door. Carata heeft problemen om de bal te vangen. Carata draait met de bal, schiet en ... Boştanari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fafabian 44%, gegeggeeg 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fafabian - gegeggeeg 0:0

48e minuut.
Malanici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costeniuc met een snelle inworp. Măriuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Măriuca geeft de bal voor. Danilciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

50e minuut.
Ghelibu met een sublieme pass. Carata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartanov is nu in balbezit. Carata onderschept slim de pass. Carata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Zgîrcu de bal. Ghelibu rent richting de bal. Ciupic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciupic krijgt een gele kaart. Ghelibu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghelibu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Malanici heeft problemen om de bal te vangen. Malanici geeft een hoge lob. Feraru kopt de bal weg. Branişti rent richting de bal. Branişti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ghelibu passt de bal zonder na te denken. Vartanov is nu in balbezit. Carata onderschept slim de pass. Carata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fafabian - gegeggeeg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fafabian 49%, gegeggeeg 51%.
fafabian - gegeggeeg 1:0