Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HYBRYS Hijdieni
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciudnîi de bal onder controle te krijgen. Antoni rent richting de bal. Gaiduc is nu in balbezit. Antoni verovert de bal door een tackle van achteren. Antoni haalt uit met een fantastische trap. Bulîcev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Hijdieni 1:0

15e minuut.
Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiliuc is nu in balbezit. Antoni verovert de bal door een tackle van achteren. Antoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Hijdieni 2:0

23e minuut.
Daar is Hiliuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiliuc met een sublieme pass. Daar is Gulcari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpentin is nu in balbezit. Arpentin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Hijdieni 2:1

37e minuut.
Beleanschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molnic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zlotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlotea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arpentin is nu in balbezit. Vacurov verovert de bal door een tackle van achteren. Vacurov geeft de bal voor. Antoni rent richting de bal. Antoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 45%, Hijdieni 55%.
FC HYBRYS - Hijdieni 2:1

47e minuut.
Arpentin probeert de bal met de borst te controleren. Gulcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulcari passt de bal in één keer door. Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoni haalt uit met een fantastische trap. Bulîcev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Ciudnîi geeft een lange en hoge pass. Paerele is nu in balbezit. Gulcari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gulcari krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ili rent richting de bal. Ili geeft een lange en hoge pass. Hiliuc kan de bal niet met de borst controleren. Hiliuc draait met de bal, schiet en ... Plecan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC HYBRYS - Hijdieni 2:2

71e minuut.
Ili geeft een lange en hoge pass. Arpentin kopt de bal weg. Klungelig pakt Vacurov de bal. Paerele bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Hijdieni 2:3

73e minuut.
Hiliuc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Antoni de bal. Pîslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 42%, Hijdieni 58%.
FC HYBRYS - Hijdieni 2:3