Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Tanatari Gigi Marga
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Morar rent richting de bal. Barbarosa onderschept slim de pass. Barbarosa speelt de bal door. Daar is Tolţis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Balmus met de inworp. Bulimaga met een sublieme pass. Copîtco is nu in balbezit. Carpuşin verovert de bal door een tackle van achteren. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Pînzaru de bal. Bulimaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulimaga probeert naar een medespeler te passen. Carpuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciuleanschi met een snelle inworp. Barbarosa is nu in balbezit. Barbarosa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cegodari rent richting de bal. Tolţis verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosa is nu in balbezit. Barbarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - Gigi Marga 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Tanatari 57%, Gigi Marga 43%.
Rapid Tanatari - Gigi Marga 0:1

48e minuut.
Copîtco geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. Daar is Balmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balmus geeft een hoge lob. Carpuşin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cegodari verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosa onderschept slim de pass. Barbarosa passt de bal in één keer door. Tolţis rent richting de bal. Tolţis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Guleac passt de bal zonder na te denken. Daar is Barbarosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosa probeert naar een medespeler te passen. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pînzaru kopt de bal weg. Barbarosa rent richting de bal. Barbarosa speelt de bal door. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lemberg rent richting de bal. Lemberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Baibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - Gigi Marga 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Tanatari 77%, Gigi Marga 23%.
Rapid Tanatari - Gigi Marga 0:2