Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aluatu fc valea mare
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Tucanov verovert de bal door een tackle van achteren. Tucanov met een sublieme pass. Daar is Begliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sîtnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aliperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliperin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dolinţa de bal. Sîtnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aluatu - fc valea mare 1:0

9e minuut.
Merlici probeert naar een medespeler te passen. Vier met een sublieme pass. Boian is nu in balbezit. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ostahi kopt de bal weg. Vier rent richting de bal. Vier passt de bal zonder na te denken. Merlici is nu in balbezit. Merlici haalt uit met een fantastische trap. Fihman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corlăteanu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Corlăteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriachin is nu in balbezit. Corlăteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Merlici rent richting de bal. Merlici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aluatu 55%, fc valea mare 45%.
FC Aluatu - fc valea mare 1:0

58e minuut.
Guţuleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Guţuleac probeert naar een medespeler te passen. Cuţela heeft problemen om de bal te vangen. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bugaian geeft de bal voor. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gîrlea de bal. Gîrlea geeft een lange en hoge pass. Trifăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Onoveţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Onoveţchi geeft een hoge lob. Begliţă is nu in balbezit. Sîtnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aluatu 65%, fc valea mare 35%.
FC Aluatu - fc valea mare 1:0