Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
роналдо 7 Hijdieni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Grinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinciuc passt de bal met de wreef. Cerepida is nu in balbezit. Cerepida schiet op doel. Bulîcev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
роналдо 7 - Hijdieni 1:0

12e minuut.
Ili passt de bal met de wreef. Beleanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida verovert de bal door een tackle van achteren. Capeliuh is nu in balbezit. Capeliuh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Văcărescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trahman komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Gandiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cerepida is nu in balbezit. Gandiuc onderschept slim de pass. Capeliuh onderschept slim de pass. Capeliuh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulîcev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Trahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trahman geeft een lange en hoge pass. Gandiuc is nu in balbezit. Cerepida onderschept slim de pass. Cerepida draait met de bal, schiet en ... Bulîcev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: роналдо 7 51%, Hijdieni 49%.
роналдо 7 - Hijdieni 1:0

47e minuut.
Beleanschi passt de bal in één keer door. Cerepida rent richting de bal. Pîslaru is nu in balbezit. Cerepida is nu in balbezit. Cerepida haalt uit met een fantastische trap. Bulîcev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
роналдо 7 - Hijdieni 2:0

76e minuut.
Besleaga is nu in balbezit. Capeliuh onderschept slim de pass. Gandiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Capeliuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Capeliuh draait met de bal, schiet en ... Bulîcev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Musteţatu controleert de bal met de borst. Grinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinciuc passt de bal in één keer door. Capeliuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Capeliuh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bodin rent richting de bal. Bodin geeft de bal voor. Klungelig pakt Cîrjăleanu de bal. Paerele rent richting de bal. Paerele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Trahman rent richting de bal. Arpentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpentin passt de bal in één keer door. Paerele rent richting de bal. Paerele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuchiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: роналдо 7 55%, Hijdieni 45%.
роналдо 7 - Hijdieni 2:0