Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hijdieni роналдо 7
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Dăncilă kopt de bal weg. Arpentin is nu in balbezit. Alexandru rent richting de bal. Arpentin is nu in balbezit. Arpentin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arpentin is nu in balbezit. Budeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Budeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cerepida de bal. Cerepida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hiliuc heeft problemen om de bal te vangen. Capeliuh onderschept slim de pass. Capeliuh passt de bal zonder na te denken. Cerepida rent richting de bal. Cerepida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cuchiz met een harde bal richting middenveld. Ili kopt de bal weg. Grinciuc probeert naar een medespeler te passen. Cerepida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hiliuc passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Paerele de bal onder controle te krijgen. Zabelin is nu in balbezit. Paerele rent richting de bal. Paerele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hijdieni 46%, роналдо 7 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hijdieni - роналдо 7 0:0

52e minuut.
Hiliuc heeft problemen om de bal te vangen. Hiliuc passt de bal met de wreef. Zabelin is nu in balbezit. Arpentin verovert de bal door een tackle van achteren. Arpentin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijdieni - роналдо 7 1:0

66e minuut.
Grinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hiliuc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arpentin de bal. Arpentin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hijdieni 43%, роналдо 7 57%.
Hijdieni - роналдо 7 1:0