Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc valea mare Rapid Tanatari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Cocimariuc onderschept slim de pass. Cocimariuc geeft de bal voor. Marin rent richting de bal. Corlăteanu onderschept slim de pass. Corlăteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ostahi rent richting de bal. Balmus verovert de bal door een tackle van achteren. Balmus geeft een hoge lob. Carpuşin rent richting de bal. Carpuşin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Corlăteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegodari bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlici onderschept slim de pass. Merlici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Corlăteanu is nu in balbezit. Corlăteanu speelt de bal door. Merlici is nu in balbezit. Merlici haalt uit met een fantastische trap. Baibus probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Corlăteanu rent richting de bal. Merlici rent richting de bal. Corlăteanu is nu in balbezit. Corlăteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc valea mare - Rapid Tanatari 1:0

44e minuut.
Begliţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caşnicov met de inworp. Bulimaga rent richting de bal. Bulimaga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc valea mare 45%, Rapid Tanatari 55%.
fc valea mare - Rapid Tanatari 1:0

83e minuut.
Boian is nu in balbezit. Boian passt de bal met de wreef. Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Corlăteanu rent richting de bal. Corlăteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc valea mare 30%, Rapid Tanatari 70%.
fc valea mare - Rapid Tanatari 1:0