Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigi Marga FC Aluatu
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Barbarosa passt de bal zonder na te denken. Colomeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugaian. Bugaian krijgt een gele kaart. Colomeţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Miciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Bezniţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolţis onderschept slim de pass. Tolţis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC Aluatu 1:0

12e minuut.
Guţuleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lemberg passt de bal in één keer door. Barbarosa rent richting de bal. Barbarosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Miciu geeft de bal voor. Inworp. Maciuleanschi met een snelle inworp. Barbarosa met een sublieme pass. Fihman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC Aluatu 2:0

26e minuut.
Gajos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gîrlea met een snelle inworp. Tucanov is nu in balbezit. Tucanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barbarosa met een sublieme pass. Maciuleanschi is nu in balbezit. Maciuleanschi probeert naar een medespeler te passen. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC Aluatu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi Marga 53%, FC Aluatu 47%.
Gigi Marga - FC Aluatu 3:0

48e minuut.
Onoveţchi is nu in balbezit. Onoveţchi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Guleac de bal onder controle te krijgen. Aliperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliperin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bugaian rent richting de bal. Bugaian met een sublieme pass. Daar is Lemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Guţuleac kopt de bal weg. Tucanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sîtnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic schiet op doel. Gajos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barbarosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosa geeft een hoge lob. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC Aluatu 4:0

88e minuut.
Onoveţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoveţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onoveţchi draait met de bal, schiet en ... Motelica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC Aluatu 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi Marga 59%, FC Aluatu 41%.
Gigi Marga - FC Aluatu 4:1