Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HYBRYS Rapid Tanatari
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cobîlinic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antoni komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Tamailî verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdea is nu in balbezit. Tamailî verovert de bal door een tackle van achteren. Tamailî schiet op doel. Baiciurin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 1:0

11e minuut.
Bulimaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cernian komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Cernian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernian passt de bal zonder na te denken. Daar is Carpuşin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 1:1

29e minuut.
Gulcari probeert naar een medespeler te passen. Baibus rent richting de bal. Antoni onderschept slim de pass. Antoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 2:1

35e minuut.
Baiciurin trapt de bal weg van het doel. Cernian probeert naar een medespeler te passen. Cerniatovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpuşin rent richting de bal. Carpuşin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 2:2

43e minuut.
Marin geeft de bal voor. Inworp. Molnic met de inworp. Tamailî is nu in balbezit. Tamailî draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 36%, Rapid Tanatari 64%.
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 3:2

49e minuut.
Timuş met de inworp. Molnic heeft problemen om de bal te vangen. Molnic geeft een hoge lob. Vataman probeert de bal aan de voet te houden. Antoni rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Baibus kopt de bal weg. Bogdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamailî bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamailî schiet op doel. Baiciurin bokst de bal weg.

64e minuut.
Gulcari rent richting de bal. Cernian verovert de bal door een tackle van achteren. Cernian speelt de bal door. Carpuşin is nu in balbezit. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cegodari kopt de bal weg. Vacurov rent richting de bal. Bogdea maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bogdea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bogdea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Balmus rent richting de bal. Balmus geeft een hoge lob. Daar is Vacurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caşnicov is nu in balbezit. Caşnicov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cegodari bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnic onderschept slim de pass. Baibus rent richting de bal. Molnic verovert de bal door een tackle van achteren. Molnic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vacurov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surujiu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vataman is nu in balbezit. Vataman passt de bal zonder na te denken. Belalî is nu in balbezit. Antoni onderschept slim de pass. Antoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cegodari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegodari probeert naar een medespeler te passen. Gulcari speelt de bal door. Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 28%, Rapid Tanatari 72%.
FC HYBRYS - Rapid Tanatari 3:2