Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aluatu Hijdieni
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Pîslaru is nu in balbezit. Tucanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucanov passt de bal zonder na te denken. Sîtnic rent richting de bal. Sîtnic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aluatu - Hijdieni 1:0

26e minuut.
Gîrlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrlea speelt de bal door. Pîslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic verovert de bal door een tackle van achteren. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hiliuc is nu in balbezit. Tucanov verovert de bal door een tackle van achteren. Tucanov passt de bal met de wreef. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap. Bulîcev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aluatu 41%, Hijdieni 59%.
FC Aluatu - Hijdieni 1:0

82e minuut.
Tucanov is nu in balbezit. Sîtnic is nu in balbezit. Tucanov met een sublieme pass. Aliperin rent richting de bal. Aliperin geeft een lange en hoge pass. Bulîcev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aluatu 46%, Hijdieni 54%.
FC Aluatu - Hijdieni 1:0