Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc dinamo batumi Gigi Marga
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Copîtco geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barbarosa de bal onder controle te krijgen. Barbarosa probeert naar een medespeler te passen. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis draait met de bal, schiet en ... Tretiac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemberg. Nicolaescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gajos de bal. Primovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Primovici haalt uit met een fantastische trap. Motelica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dinamo batumi - Gigi Marga 1:0

25e minuut.
Barbarosa passt de bal in één keer door. Colomeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Chisnician schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chisnician moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chisnician schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Cernomoreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernomoreţ geeft de bal voor. Copîtco kopt de bal weg. Barbarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc dinamo batumi - Gigi Marga 1:1

42e minuut.
Buliboacă geeft de bal voor. Inworp. Colomeţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbarosa is nu in balbezit. Barbarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc dinamo batumi - Gigi Marga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dinamo batumi 59%, Gigi Marga 41%.
fc dinamo batumi - Gigi Marga 1:2

52e minuut.
Nicolaescu speelt de bal door. Turta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turta geeft een lange en hoge pass. Musteaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Musteaţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turta probeert naar een medespeler te passen. Barbarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu begaat een overtreding. Nicolaescu krijgt een gele kaart. Barbarosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbarosa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cernomoreţ kopt de bal weg. Barbarosa is nu in balbezit. Nicolaescu is nu in balbezit. Barbarosa onderschept slim de pass. Barbarosa schiet op doel. Tretiac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc dinamo batumi 45%, Gigi Marga 55%.
fc dinamo batumi - Gigi Marga 1:2