Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
роналдо 7 fc valea mare
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Cîrjăleanu geeft een hoge lob. Inworp. Zavulan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vier rent richting de bal. Vier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuchiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlici schiet op doel. Cuchiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
роналдо 7 - fc valea mare 0:1

28e minuut.
Budeanu is nu in balbezit. Budeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crasnoşcioc met een snelle inworp. Vier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cuţela heeft problemen om de bal te vangen. Capeliuh is nu in balbezit. Cuţela begaat een overtreding. Cuţela krijgt een gele kaart. Capeliuh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budeanu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: роналдо 7 63%, fc valea mare 37%.
роналдо 7 - fc valea mare 0:1

52e minuut.
Cuchiz met een sublieme pass. Boian rent richting de bal. Alexandru begaat een overtreding. Boian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boian met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zavulan geeft een lange en hoge pass. Boian is nu in balbezit. Budeanu rent richting de bal. Boian verovert de bal door een tackle van achteren. Boian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Cuchiz met een harde bal richting middenveld. Guzu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerepida de bal. Cerepida haalt uit met een fantastische trap. Trifăilă bokst de bal weg.

68e minuut.
Budeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Cerepida maakt een snoekduik en kopt de bal. Begliţă heeft problemen om de bal te vangen. Capeliuh rent richting de bal. Capeliuh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Capeliuh heeft problemen om de bal te vangen. Fodor rent richting de bal. Fodor passt de bal in één keer door. Cerepida is nu in balbezit. Cerepida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cocimariuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida verovert de bal door een tackle van achteren. Cerepida passt de bal in één keer door. Guzu rent richting de bal. Guzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: роналдо 7 60%, fc valea mare 40%.
роналдо 7 - fc valea mare 0:1