Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc valea mare роналдо 7
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Boian kopt de bal weg. Daar is Merlici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uncu probeert naar een medespeler te passen. Cerepida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida draait met de bal, schiet en ... Trifăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc valea mare - роналдо 7 0:1

15e minuut.
Crasnoşcioc speelt de bal door. Grinciuc rent richting de bal. Grinciuc met een sublieme pass. Cerepida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vier is nu in balbezit. Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vier onderschept slim de pass. Vier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc valea mare - роналдо 7 1:1

33e minuut.
Ostahi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capeliuh rent richting de bal. Capeliuh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vier probeert naar een medespeler te passen. Boian bereikt de bal nog maar net als eerste. Boian geeft de bal voor. Daar is Zavulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavulan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Vier geeft een hoge lob. Zavulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavulan geeft een hoge lob. Merlici heeft problemen om de bal te vangen. Merlici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc valea mare 41%, роналдо 7 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc valea mare - роналдо 7 1:1

49e minuut.
Cerepida is nu in balbezit. Begliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Capeliuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida rent richting de bal. Cerepida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc valea mare - роналдо 7 1:2

82e minuut.
Cerepida is nu in balbezit. Dolinţa is nu in balbezit. Cerepida verovert de bal door een tackle van achteren. Cerepida draait met de bal, schiet en ... Begliţă probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc valea mare 65%, роналдо 7 35%.
fc valea mare - роналдо 7 1:2