Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aluatu FC HYBRYS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bezniţchi is nu in balbezit. Bezniţchi geeft een lange en hoge pass. Aliperin kopt de bal weg. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bugaian passt de bal zonder na te denken. Tucanov is nu in balbezit. Tucanov passt de bal in één keer door. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Doeltrap. Fihman trapt de bal weg van het doel. Gîrlea kopt de bal weg. Daar is Sîtnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sîtnic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Papuc is nu in balbezit. Mocriţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mocriţchi met een sublieme pass. Cobîlinic is nu in balbezit. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fihman met een harde bal richting middenveld. Mocriţchi kopt de bal weg. Guţuleac probeert de bal aan de voet te houden. Tamailî bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamailî haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Timuş geeft een hoge lob. Molnic is nu in balbezit. Molnic speelt de bal door. Tamailî is nu in balbezit. Tamailî passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mocriţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocriţchi passt de bal zonder na te denken. Guţuleac is nu in balbezit. Tamailî bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamailî schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aluatu - FC HYBRYS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aluatu 56%, FC HYBRYS 44%.
FC Aluatu - FC HYBRYS 0:1

50e minuut.
Sîtnic speelt de bal door. Aliperin is nu in balbezit. Molnic onderschept slim de pass. Molnic geeft een hoge lob. Cobîlinic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Molnic is nu in balbezit. Miciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnic maakt een afschuwelijke overtreding. Molnic krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Molnic is nu in balbezit. Molnic geeft een lange en hoge pass. Daar is Bugaian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guţuleac passt de bal zonder na te denken. Molnic rent richting de bal. Molnic probeert naar een medespeler te passen. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aluatu - FC HYBRYS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aluatu 49%, FC HYBRYS 51%.
FC Aluatu - FC HYBRYS 0:2