Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigi Marga FC HYBRYS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lemberg geeft een lange en hoge pass. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis verovert de bal door een tackle van achteren. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barbarosa kopt de bal weg. Lemberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamailî. Lemberg roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lemberg kan niet meer verder spelen. Mîlaniuc komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Barbarosa met een sublieme pass. Pînzaru is nu in balbezit. Pînzaru passt de bal in één keer door. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plecan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamailî de bal. Mîlaniuc geeft een hoge lob. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Molnic is nu in balbezit. Molnic passt de bal in één keer door. Barbarosa is nu in balbezit. Daar is Tolţis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC HYBRYS 1:0

41e minuut.
Guleac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altuhov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi Marga 48%, FC HYBRYS 52%.
Gigi Marga - FC HYBRYS 1:0

48e minuut.
Mîlaniuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbarosa de bal. Barbarosa passt de bal zonder na te denken. Tolţis rent richting de bal. Tolţis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mocriţchi geeft de bal voor. Vacurov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Altuhov de bal onder controle te krijgen. Cobîlinic is nu in balbezit. Cobîlinic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gigi Marga - FC HYBRYS 1:1

59e minuut.
Barbarosa rent richting de bal. Barbarosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cerniatovici de bal. Tolţis rent richting de bal. Tolţis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Timuş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tamailî de bal. Mîlaniuc is nu in balbezit. Mîlaniuc haalt uit met een fantastische trap. Chitrosan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barbarosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Plecan de bal. Barbarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosa draait met de bal, schiet en ... Chitrosan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC HYBRYS 2:1

81e minuut.
Mîlaniuc passt de bal met de wreef. Daar is Mocriţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - FC HYBRYS 3:1

89e minuut.
Barbarosa is nu in balbezit. Barbarosa met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vacurov de bal onder controle te krijgen. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis draait met de bal, schiet en ... Chitrosan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi Marga 49%, FC HYBRYS 51%.
Gigi Marga - FC HYBRYS 3:1