Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HYBRYS Gigi Marga
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Timuş rent richting de bal. Barbarosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timuş raakt geblesseerd tijdens het duel. Timuş met een snel genomen vrije trap. Gajos heeft problemen om de bal te vangen. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap. Motelica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - Gigi Marga 1:0

12e minuut.
Guleac probeert de bal met de borst te controleren. Jijin rent richting de bal. Jijin passt de bal zonder na te denken. Cobîlinic is nu in balbezit. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vacurov geeft een lange en hoge pass. Cobîlinic kopt de bal weg. Copîtco heeft problemen om de bal te vangen. Molnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vacurov geeft een hoge lob. Inworp. Maciuleanschi met de inworp. Barbarosa is nu in balbezit. Barbarosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lemberg probeert naar een medespeler te passen. Timuş probeert naar een medespeler te passen. Meleşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamailî rent richting de bal. Tamailî draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vacurov onderschept slim de pass. Vacurov geeft een lange en hoge pass. Gajos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Meleşcu de bal onder controle te krijgen. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 35%, Gigi Marga 65%.
FC HYBRYS - Gigi Marga 1:0

53e minuut.
Copîtco bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnic onderschept slim de pass. Molnic met een sublieme pass. Cobîlinic is nu in balbezit. Cobîlinic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Barbarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Timuş rent richting de bal. Timuş geeft een lange en hoge pass. Maciuleanschi rent richting de bal. Maciuleanschi draait met de bal, schiet en ... Chitrosan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Molnic verovert de bal door een tackle van achteren. Molnic geeft de bal voor. Guleac heeft problemen om de bal te vangen. Jijin is nu in balbezit. Jijin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 43%, Gigi Marga 57%.
FC HYBRYS - Gigi Marga 1:0