Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Tanatari роналдо 7
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Budeanu onderschept slim de pass. Budeanu passt de bal met de wreef. Baibus heeft problemen om de bal te vangen. Cerepida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - роналдо 7 0:1

16e minuut.
Bulimaga passt de bal in één keer door. Cegodari heeft problemen om de bal te vangen. Cerepida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baibus de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru met een sublieme pass. Carpuşin heeft problemen om de bal te vangen. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap. Zabelin probeert de bal aan de voet te houden. Cuchiz bokst de bal weg.

18e minuut.
Cegodari rent richting de bal. Capeliuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Capeliuh passt de bal in één keer door. Cerepida bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida haalt uit met een fantastische trap. Baiciurin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vataman kopt de bal weg. Caşnicov is nu in balbezit. Caşnicov passt de bal zonder na te denken. Carpuşin is nu in balbezit. Carpuşin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Caşnicov met een sublieme pass. Grinciuc probeert naar een medespeler te passen. Bulimaga probeert naar een medespeler te passen. Carpuşin rent richting de bal. Carpuşin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Tanatari 64%, роналдо 7 36%.
Rapid Tanatari - роналдо 7 0:1

55e minuut.
Mardari met een sublieme pass. Baibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerepida verovert de bal door een tackle van achteren. Cerepida draait met de bal, schiet en ... Baiciurin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - роналдо 7 0:2

65e minuut.
Cerepida rent richting de bal. Cegodari verovert de bal door een tackle van achteren. Cegodari geeft een lange en hoge pass. Carpuşin is nu in balbezit. Carpuşin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - роналдо 7 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Tanatari 52%, роналдо 7 48%.
Rapid Tanatari - роналдо 7 1:2