Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigi Marga Hijdieni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Barbarosa rent richting de bal. Barbarosa passt de bal in één keer door. Tolţis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolţis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pîslaru de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ili met een snelle inworp. Arpentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpentin geeft de bal voor. Paerele bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerele haalt uit met een fantastische trap. Motelica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pîslaru rent richting de bal. Tolţis rent richting de bal. Pîslaru onderschept slim de pass. Barbarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosa draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Maciuleanschi met de inworp. Barbarosa is nu in balbezit. Barbarosa passt de bal met de wreef. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi Marga - Hijdieni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi Marga 46%, Hijdieni 54%.
Gigi Marga - Hijdieni 1:0

52e minuut.
Tolţis is nu in balbezit. Barbarosa rent richting de bal. Tolţis is nu in balbezit. Tolţis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pîslaru de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Guleac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pînzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerele begaat een overtreding. Paerele krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Guleac kopt de bal weg. Tolţis kan de bal niet met de borst controleren. Dăncilă is nu in balbezit. Barbarosa rent richting de bal. Barbarosa draait met de bal, schiet en ... Bulîcev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi Marga 56%, Hijdieni 44%.
Gigi Marga - Hijdieni 1:0