Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HYBRYS fc valea mare
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Timuş geeft de bal voor. Tamailî is nu in balbezit. Tamailî probeert naar een medespeler te passen. Cobîlinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobîlinic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - fc valea mare 1:0

21e minuut.
Zavulan rent richting de bal. Vacurov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavulan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostahi met een snel genomen vrije trap. Vier kopt de bal weg. Corlăteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corlăteanu draait met de bal, schiet en ... Chitrosan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Timuş rent richting de bal. Timuş geeft een hoge lob. Cobîlinic kopt de bal weg. Tamailî rent richting de bal. Tamailî haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ostahi is nu in balbezit. Ostahi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vacurov de bal. Corlăteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corlăteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 53%, fc valea mare 47%.
FC HYBRYS - fc valea mare 1:0

53e minuut.
Boian geeft een lange en hoge pass. Plecan probeert de bal met de borst te controleren. Corlăteanu is nu in balbezit. Corlăteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC HYBRYS - fc valea mare 1:1

59e minuut.
Mocriţchi met een sublieme pass. Gulcari is nu in balbezit. Gulcari passt de bal zonder na te denken. Tamailî is nu in balbezit. Tamailî haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cobîlinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobîlinic met een sublieme pass. Tamailî bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamailî haalt uit met een fantastische trap. Trifăilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HYBRYS - fc valea mare 2:1

81e minuut.
Crasnoşcioc rent richting de bal. Timuş verovert de bal door een tackle van achteren. Timuş met een sublieme pass. Vier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vier geeft de bal voor. Chitrosan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Corlăteanu is nu in balbezit. Vier bereikt de bal nog maar net als eerste. Corlăteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC HYBRYS - fc valea mare 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HYBRYS 45%, fc valea mare 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC HYBRYS - fc valea mare 2:2