Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc valea mare FC HYBRYS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


13e minuut.
Mocriţchi is nu in balbezit. Vier verovert de bal door een tackle van achteren. Vier passt de bal in één keer door. Merlici rent richting de bal. Merlici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cuţela is nu in balbezit. Mocriţchi rent richting de bal. Mocriţchi geeft een hoge lob. Cobîlinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobîlinic haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mocriţchi rent richting de bal. Boian onderschept slim de pass. Boian passt de bal zonder na te denken. Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlici draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Ostahi is nu in balbezit. Tamailî verovert de bal door een tackle van achteren. Tamailî speelt de bal door. Cobîlinic is nu in balbezit. Cobîlinic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Timuş geeft de bal voor. Ostahi kopt de bal weg. Vacurov probeert de bal aan de voet te houden. Merlici bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlici schiet op doel. Chitrosan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Molnic passt de bal in één keer door. Cobîlinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolinţa rent richting de bal. Cobîlinic onderschept slim de pass. Cobîlinic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc valea mare - FC HYBRYS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc valea mare 56%, FC HYBRYS 44%.
fc valea mare - FC HYBRYS 0:1

50e minuut.
Mocriţchi heeft problemen om de bal te vangen. Vier rent richting de bal. Vier speelt de bal door. Merlici is nu in balbezit. Merlici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Boian met een sublieme pass. Plecan rent richting de bal. Gulcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlici onderschept slim de pass. Merlici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc valea mare - FC HYBRYS 1:1

60e minuut.
Mocriţchi rent richting de bal. Mocriţchi passt de bal in één keer door. Tamailî rent richting de bal. Cobîlinic rent richting de bal. Cobîlinic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc valea mare 49%, FC HYBRYS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc valea mare - FC HYBRYS 1:1