Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Veris FC Cotul Morii
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Luşan haalt uit met een fantastische trap. Botnariuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Botnariuc geeft de bal voor. Luşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Luşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Veris - FC Cotul Morii 0:1

25e minuut.
Basalin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chetrariu met de inworp. Daar is Luşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luşan geeft een lange en hoge pass. Andreev bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Alexei de bal. Alexei geeft een hoge lob. Răşină rent richting de bal. Klungelig pakt Răşină de bal. Răşină geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Apetrea passt de bal met de wreef. Năstaş rent richting de bal. Topal is nu in balbezit. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 53%, FC Cotul Morii 47%.
Fc Veris - FC Cotul Morii 0:1

59e minuut.
Denciu is nu in balbezit. Topal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denciu. Denciu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Alexei rent richting de bal. Alexei geeft de bal voor. Bendelic is nu in balbezit. Daşcheviciu onderschept slim de pass. Daşcheviciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Chetrariu met een snelle inworp. Luşan geeft een hoge lob. Botnariuc is nu in balbezit. Botnariuc schiet op doel. Andreev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Topal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinogradov met een snelle inworp. Răşină is nu in balbezit. Răşină geeft een lange en hoge pass. Ghetmanciuc bokst de bal weg. Năstaş probeert de bal met de borst te controleren. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Veris - FC Cotul Morii 1:1

82e minuut.
Topal is nu in balbezit. Topal passt de bal met de wreef. Apetrea probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 53%, FC Cotul Morii 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Veris - FC Cotul Morii 1:1