Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Chisinau GAVNO
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Vîrlanovici rent richting de bal. Topadă rent richting de bal. Topadă met een sublieme pass. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Borodavcenco kan de bal niet met de borst controleren. Puşcaş is nu in balbezit. Puşcaş passt de bal zonder na te denken. Rubanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Freidz passt de bal in één keer door. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic passt de bal zonder na te denken. Caramanuţa is nu in balbezit. Caramanuţa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bernic is nu in balbezit. Fedac is nu in balbezit. Fedac passt de bal zonder na te denken. Bernic is nu in balbezit. Bernic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Freidz met de inworp. Bernic rent richting de bal. Bernic passt de bal zonder na te denken. Caramanuţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Chisinau - GAVNO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Chisinau 40%, GAVNO 60%.
Real Chisinau - GAVNO 1:0

49e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină probeert naar een medespeler te passen. Dolghieru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanovici onderschept slim de pass. Rubanovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bernic is nu in balbezit. Bernic met een sublieme pass. Busorghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa onderschept slim de pass. Caramanuţa haalt uit met een fantastische trap. Luntea bokst de bal weg.

71e minuut.
Banica geeft een hoge lob. Inworp. Topadă met een snelle inworp. Bernic is nu in balbezit. Bernic geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ciochin trapt de bal weg van het doel. Caramanuţa kopt de bal weg. Daar is Fedac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernic verovert de bal door een tackle van achteren. Bernic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Busorghin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Puşcaş onderschept slim de pass. Puşcaş probeert naar een medespeler te passen. Cernavca geeft de bal voor. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic draait met de bal, schiet en ... Luntea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Chisinau 42%, GAVNO 58%.
Real Chisinau - GAVNO 1:0