Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Veris sheriff
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Adamenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denciu onderschept slim de pass. Denciu speelt de bal door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Caimacan speelt de bal door. Bronschih bereikt de bal nog maar net als eerste. Răşină begaat een overtreding. Răşină krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vinogradov geeft een lange en hoge pass. Răşină kopt de bal weg. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iachim de bal onder controle te krijgen. Culeac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Basalin is nu in balbezit. Apetrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronschih begaat een overtreding. Bronschih krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cogan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Răşină met een snelle inworp. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov haalt uit met een fantastische trap. Culeac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Furculiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Veris - sheriff 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 36%, sheriff 64%.
Fc Veris - sheriff 1:0

51e minuut.
Adamenco is nu in balbezit. Apetrea begaat een overtreding. Adamenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caimacan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bendelic kopt de bal weg. Basalin heeft problemen om de bal te vangen. Andreev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Tantuc verovert de bal door een tackle van achteren. Tantuc geeft een hoge lob. Iachim heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bocearov probeert naar een medespeler te passen. Ioffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioffe haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bronschih de bal. Bronschih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Răşină met een snelle inworp. Ijicov is nu in balbezit. Caimacan verovert de bal door een tackle van achteren. Apetrea rent richting de bal. Apetrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dilevschi onderschept slim de pass. Denciu is nu in balbezit. Dilevschi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dilevschi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Denciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Denciu met een snel genomen vrije trap. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Furculiţă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tantuc heeft problemen om de bal te vangen. Ioffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantuc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ioffe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ioffe kan niet meer verder spelen. Ghinguleac komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cogan met een snelle inworp. Caimacan heeft problemen om de bal te vangen. Caimacan probeert naar een medespeler te passen. Bocearov rent richting de bal. Bocearov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Veris - sheriff 1:1

84e minuut.
Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaurnii rent richting de bal. Calaurnii geeft de bal voor. Apetrea is nu in balbezit. Apetrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 51%, sheriff 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Veris - sheriff 1:1