Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandu FC Cotul Morii
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Daar is Fuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luşan is nu in balbezit. Luşan met een sublieme pass. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu draait met de bal, schiet en ... Iordachi bokst de bal weg.

32e minuut.
Luşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorin speelt de bal door. Luşan met een sublieme pass. Daşcheviciu rent richting de bal. Daşcheviciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - FC Cotul Morii 0:1

41e minuut.
Cesalin rent richting de bal. Topal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cesalin raakt geblesseerd tijdens het duel. Harabagiu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ghetmanciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sandu - FC Cotul Morii 1:1

42e minuut.
Topal verovert de bal door een tackle van achteren. Topal geeft de bal voor. Daar is Butorin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luşan is nu in balbezit. Luşan passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandu 70%, FC Cotul Morii 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sandu - FC Cotul Morii 1:1

57e minuut.
Botnariuc speelt de bal door. Daşcheviciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurbă is nu in balbezit. Daşcheviciu verovert de bal door een tackle van achteren. Daşcheviciu haalt uit met een fantastische trap. Iordachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandu 52%, FC Cotul Morii 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sandu - FC Cotul Morii 1:1