Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cotul Morii sandu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Butorin heeft problemen om de bal te vangen. Butorin onderschept slim de pass. Costîrchin rent richting de bal. Luşan verovert de bal door een tackle van achteren. Luşan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Costîrchin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botnariuc met een snelle inworp. Luşan rent richting de bal. Luşan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cenuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chetrariu verovert de bal door een tackle van achteren. Chetrariu geeft een lange en hoge pass. Bacuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacuma geeft een hoge lob. Ghetmanciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jurbă bereikt de bal nog maar net als eerste. Luşan onderschept slim de pass. Luşan passt de bal met de wreef. Daşcheviciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşcheviciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Butorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorin passt de bal met de wreef. Harabagiu probeert naar een medespeler te passen. Cesalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotul Morii - sandu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotul Morii 50%, sandu 50%.
FC Cotul Morii - sandu 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Buciucci de bal. Harabagiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buciucci. Harabagiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Harabagiu kan niet meer verder spelen. Butcovschi komt het veld opgelopen. Jurbă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cesalin is nu in balbezit. Stîrcea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cesalin raakt geblesseerd tijdens het duel. Cesalin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotul Morii - sandu 0:2

68e minuut.
Fuer met een sublieme pass. Jurbă is nu in balbezit. Jurbă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cesalin de bal. Cesalin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Butorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuer is nu in balbezit. Fuer geeft een hoge lob. Cesalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesalin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotul Morii 46%, sandu 54%.
FC Cotul Morii - sandu 0:2