Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Chisinau sandu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Freidz geeft een lange en hoge pass. Daar is Topadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîtu is nu in balbezit. Topadă onderschept slim de pass. Topadă draait met de bal, schiet en ... Iordachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Găină geeft de bal voor. Inworp. Cenuşchin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harabagiu geeft de bal voor. Cernavca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Chisinau - sandu 0:1

30e minuut.
Freidz is nu in balbezit. Freidz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Costîrchin de bal. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cociurca probeert naar een medespeler te passen. Costîrchin is nu in balbezit. Caramanuţa verovert de bal door een tackle van achteren. Caramanuţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Chisinau - sandu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Chisinau 55%, sandu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Chisinau - sandu 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Caramanuţa de bal. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic passt de bal in één keer door. Caramanuţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Harabagiu passt de bal in één keer door. Cernavca rent richting de bal. Cernavca probeert naar een medespeler te passen. Cesalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Chisinau - sandu 1:2

60e minuut.
Gvîrtosu is nu in balbezit. Bacuma verovert de bal door een tackle van achteren. Bacuma probeert naar een medespeler te passen. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Butorin is nu in balbezit. Maliuteac is nu in balbezit. Maliuteac passt de bal zonder na te denken. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Freidz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fuer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacuma rent richting de bal. Bacuma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sandu kopt de bal weg. Fuer rent richting de bal. Bernic verovert de bal door een tackle van achteren. Caramanuţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cociurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociurca geeft de bal voor. Fuer heeft problemen om de bal te vangen. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic draait met de bal, schiet en ... Iordachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Chisinau 48%, sandu 52%.
Real Chisinau - sandu 1:2