Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAVNO Fc Veris
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Răşină speelt de bal door. Denciu rent richting de bal. Denciu speelt de bal door. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fedac geeft een lange en hoge pass. Denciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ijicov de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maranciuc geeft de bal voor. Denciu is nu in balbezit. Bugura begaat een overtreding. Bugura krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vasiliţă met een snelle inworp. Apetrea rent richting de bal. Apetrea passt de bal zonder na te denken. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rubanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Boronciuc is nu in balbezit. Rubanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAVNO 67%, Fc Veris 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAVNO - Fc Veris 0:0

49e minuut.
Denciu onderschept slim de pass. Baldovici verovert de bal door een tackle van achteren. Baldovici geeft een lange en hoge pass. Rubanovici is nu in balbezit. Rubanovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Afteni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîrlanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Vîrlanovici geeft een hoge lob. Ijicov probeert de bal aan de voet te houden. Luntea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Maranciuc probeert naar een medespeler te passen. Apetrea rent richting de bal. Apetrea passt de bal met de wreef. Răşină bereikt de bal nog maar net als eerste. Răşină geeft de bal voor. Paal!

71e minuut.
Boronciuc rent richting de bal. Denciu onderschept slim de pass. Denciu passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Luntea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fedac speelt de bal door. Rubanovici is nu in balbezit. Rubanovici probeert naar een medespeler te passen. Chirtoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirtoca geeft de bal voor. Andreev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAVNO 44%, Fc Veris 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAVNO - Fc Veris 0:0