Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ddd sandu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Posturusu rent richting de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Posturusu verovert de bal door een tackle van achteren. Posturusu haalt uit met een fantastische trap. Iordachi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - sandu 1:0

8e minuut.
Postolachi geeft de bal voor. Inworp. Bacuma met de inworp. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Costîrchin geeft een hoge lob. Ciolontău kopt de bal weg. Sandu is nu in balbezit. Posturusu onderschept slim de pass. Posturusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ciolontău rent richting de bal. Ciolontău probeert naar een medespeler te passen. Butorin is nu in balbezit. Cotolupenco onderschept slim de pass. Cotolupenco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - sandu 2:0

36e minuut.
Fuer geeft een lange en hoge pass. Cotolupenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Posturusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Posturusu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - sandu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ddd 28%, sandu 72%.
ddd - sandu 3:0

46e minuut.
Harabagiu passt de bal in één keer door. Chiţcanu geeft een hoge lob. Costîrchin rent richting de bal. Posturusu onderschept slim de pass. Posturusu schiet op doel. Iordachi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - sandu 4:0

55e minuut.
Jurbă heeft problemen om de bal te vangen. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu passt de bal met de wreef. Cesalin is nu in balbezit. Cesalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Harabagiu de bal. Harabagiu probeert naar een medespeler te passen. Botea rent richting de bal. Cesalin verovert de bal door een tackle van achteren. Cesalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - sandu 4:1

59e minuut.
Chirinciuc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cenuşchin met een snelle inworp. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Costîrchin geeft de bal voor. Bazi kopt de bal weg. Cotolupenco rent richting de bal. Cotolupenco schiet op doel. Iordachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - sandu 5:1

83e minuut.
Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal in één keer door. Enico bereikt de bal nog maar net als eerste. Enico geeft een hoge lob. Bacuma kopt de bal weg. Enico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cesalin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Postolachi geeft een hoge lob. Inworp. Cenuşchin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ddd 46%, sandu 54%.
ddd - sandu 5:1
ddd