Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cotul Morii GAVNO
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Banica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chetrariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Luşan geeft een hoge lob. Paal!

31e minuut.
Fedac bereikt de bal nog maar net als eerste. Luşan rent richting de bal. Luşan passt de bal zonder na te denken. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotul Morii 31%, GAVNO 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cotul Morii - GAVNO 0:0

52e minuut.
Topal rent richting de bal. Fedac verovert de bal door een tackle van achteren. Fedac met een sublieme pass. Rubanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Baldovici de bal. Chetrariu onderschept slim de pass. Chetrariu passt de bal in één keer door. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotul Morii - GAVNO 1:0

70e minuut.
Ploşcaru passt de bal zonder na te denken. Botnariuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Botnariuc passt de bal zonder na te denken. Daşcheviciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşcheviciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ploşcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Buciucci is nu in balbezit. Buciucci speelt de bal door. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotul Morii 51%, GAVNO 49%.
FC Cotul Morii - GAVNO 1:0