Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAVNO sandu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Vîrlanovici onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacuma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jurbă probeert naar een medespeler te passen. Cenuşchin met een sublieme pass. Busorghin is nu in balbezit. Cesalin verovert de bal door een tackle van achteren. Cesalin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu passt de bal in één keer door. Baldovici rent richting de bal. Cesalin verovert de bal door een tackle van achteren. Cesalin schiet op doel. Luntea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Luntea trapt de bal weg. Daar is Jurbă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Fedac zijn tegenspeler op de grond. Fedac krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Butorin verovert de bal door een tackle van achteren. Butorin geeft een hoge lob. Busorghin probeert de bal aan de voet te houden. Cesalin is nu in balbezit. Cesalin schiet op doel. Luntea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GAVNO - sandu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAVNO 64%, sandu 36%.
GAVNO - sandu 0:1

67e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal met de wreef. Daar is Fuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanovici schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Daar is Rubanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurbă rent richting de bal. Fedac begaat een overtreding. Fedac krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAVNO 43%, sandu 57%.
GAVNO - sandu 0:1