Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Chisinau FC Cotul Morii
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Caramanuţa heeft problemen om de bal te vangen. Caramanuţa passt de bal met de wreef. Cociurca is nu in balbezit. Luşan is nu in balbezit. Luşan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Freidz geeft een hoge lob. Stîrcea geeft een lange en hoge pass. Cociurca heeft problemen om de bal te vangen. Luşan rent richting de bal. Luşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Topal met een sublieme pass. Freidz is nu in balbezit. Bernic met een sublieme pass. Caramanuţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Găină heeft problemen om de bal te vangen. Botnariuc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Găină. Găină krijgt een gele kaart. Botnariuc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Botnariuc kan niet meer verder spelen. Burbulea komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Alexei bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexei geeft een hoge lob. Burbulea kopt de bal weg. Daşcheviciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşcheviciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Topadă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernic rent richting de bal. Bernic draait met de bal, schiet en ... Ionaş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Chisinau - FC Cotul Morii 1:0

35e minuut.
Burbulea is nu in balbezit. Găină tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burbulea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ploşcaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daşcheviciu rent richting de bal. Daşcheviciu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Freidz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daşcheviciu is nu in balbezit. Luşan is nu in balbezit. Luşan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dolghieru de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buciucci rent richting de bal. Buciucci met een sublieme pass. Stîrcea is nu in balbezit. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Topadă met een snelle inworp. Bernic is nu in balbezit. Bernic schiet op doel. Ionaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Chisinau 55%, FC Cotul Morii 45%.
Real Chisinau - FC Cotul Morii 1:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buciucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borodavcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic rent richting de bal. Bernic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bernic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topadă rent richting de bal. Topadă passt de bal in één keer door. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stîrcea met een harde bal richting middenveld. Luşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Luşan passt de bal in één keer door. Daşcheviciu rent richting de bal. Daşcheviciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Chisinau 37%, FC Cotul Morii 63%.
Real Chisinau - FC Cotul Morii 1:0