Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Veris ddd
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Afteni met een snelle inworp. Denciu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abramovici. Abramovici krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Abramovici onderschept slim de pass. Abramovici passt de bal in één keer door. Posturusu rent richting de bal. Posturusu haalt uit met een fantastische trap. Andreev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Veris - ddd 0:1

14e minuut.
Podosean geeft een hoge lob. Vinogradov probeert de bal aan de voet te houden. Basalin is nu in balbezit. Posturusu verovert de bal door een tackle van achteren. Posturusu schiet op doel. Andreev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Botea geeft een hoge lob. Apetrea kopt de bal weg. Klungelig pakt Botea de bal. Afteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Afteni schiet op doel. Enico bokst de bal weg.

24e minuut.
Vinogradov geeft de bal voor. Apetrea geeft een hoge lob. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Afteni is nu in balbezit. Afteni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 58%, ddd 42%.
Fc Veris - ddd 0:1

54e minuut.
Răşină bereikt de bal nog maar net als eerste. Răşină heeft problemen om de bal te vangen. Răşină met een sublieme pass. Apetrea is nu in balbezit. Apetrea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Apetrea speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Botea begaat een overtreding. Botea krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Apetrea onderschept slim de pass. Apetrea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Postolachi de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 60%, ddd 40%.
Fc Veris - ddd 0:1
ddd