Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ddd Fc Veris
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Ciolontău passt de bal met de wreef. Ijicov probeert de bal aan de voet te houden. Denciu probeert naar een medespeler te passen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Apetrea is nu in balbezit. Apetrea geeft de bal voor. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Denciu met een sublieme pass. Inworp. Podosean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţcanu rent richting de bal. Chiţcanu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Andreev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Podosean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podosean passt de bal met de wreef. Afteni met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bazi heeft problemen om de bal te vangen. Răşină bereikt de bal nog maar net als eerste. Răşină speelt de bal door. Ijicov rent richting de bal. Ijicov haalt uit met een fantastische trap. Enico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ddd - Fc Veris 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ddd 54%, Fc Veris 46%.
ddd - Fc Veris 0:1

52e minuut.
Bazi met de inworp. Ciolontău speelt de bal door. Bendelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Posturusu is nu in balbezit. Posturusu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ciolontău is nu in balbezit. Ciolontău met een sublieme pass. Bendelic rent richting de bal. Posturusu verovert de bal door een tackle van achteren. Posturusu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Afteni verovert de bal door een tackle van achteren. Afteni passt de bal in één keer door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Afteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Podosean geeft een hoge lob. Posturusu kopt de bal weg. Chiţcanu is nu in balbezit. Chiţcanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţcanu rent richting de bal. Chiţcanu schiet op doel. Andreev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ddd 56%, Fc Veris 44%.
ddd - Fc Veris 0:1
ddd