Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilia Sheriff FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bondalac passt de bal met de wreef. Inworp. Conovalu met een snelle inworp. Coţiuc is nu in balbezit. Coţiuc haalt uit met een fantastische trap. Capcelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilia - Sheriff FC 0:1

8e minuut.
Danalachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danalachi passt de bal zonder na te denken. Bondalac rent richting de bal. Bondalac haalt uit met een fantastische trap. Uvarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vilia - Sheriff FC 1:1

12e minuut.
Uvarov trapt de bal weg van het doel. Cheptinari kopt de bal weg. Osadcea heeft problemen om de bal te vangen. Bondalac rent richting de bal. Bondalac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilia - Sheriff FC 2:1

16e minuut.
Marciuc passt de bal zonder na te denken. Danalachi rent richting de bal. Danalachi met een sublieme pass. Bondalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondalac haalt uit met een fantastische trap. Uvarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Anii heeft problemen om de bal te vangen. Povzner rent richting de bal. Povzner met een sublieme pass. Bondalac is nu in balbezit. Bondalac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Povzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Povzner geeft een lange en hoge pass. Ciuliuc rent richting de bal. Bondalac onderschept slim de pass. Bondalac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cheptinari kopt de bal weg. Ciuliuc is nu in balbezit. Bondalac onderschept slim de pass. Bondalac schiet op doel. Uvarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sadovnic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mereniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danalachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danalachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilia - Sheriff FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilia 30%, Sheriff FC 70%.
Vilia - Sheriff FC 3:1

52e minuut.
Bolandău rent richting de bal. Bolandău geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Godea de bal. Marciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciuc geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Nour met een sublieme pass. Godea bereikt de bal nog maar net als eerste. Motînga rent richting de bal. Bondalac onderschept slim de pass. Bondalac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bondalac rent richting de bal. Osadcea verovert de bal door een tackle van achteren. Osadcea probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marciuc zal de hoekschop nemen. Uvarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Danalachi passt de bal in één keer door. Osadcea rent richting de bal. Bondalac begaat een overtreding. Bondalac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilia 31%, Sheriff FC 69%.
Vilia - Sheriff FC 3:1