Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff FC Fc Tomsa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Romanică geeft een hoge lob. Suvac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motînga. Motînga krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Anii geeft een hoge lob. Calinciuc kopt de bal weg. Coţiuc is nu in balbezit. Coţiuc haalt uit met een fantastische trap. Helbet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff FC - Fc Tomsa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff FC 60%, Fc Tomsa 40%.
Sheriff FC - Fc Tomsa 1:0

55e minuut.
Nour met een snelle inworp. Coţiuc is nu in balbezit. Romanică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coţiuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Coţiuc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff FC - Fc Tomsa 2:0

63e minuut.
Coţiuc passt de bal zonder na te denken. Calinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanică bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinciuc onderschept slim de pass. Calinciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff FC - Fc Tomsa 3:0

75e minuut.
Boh probeert de bal aan de voet te houden. Conovalu is nu in balbezit. Gulă begaat een overtreding. Gulă krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Conovalu kopt de bal weg. Motînga kan de bal niet met de borst controleren. Motînga passt de bal zonder na te denken. Calinciuc rent richting de bal. Calinciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Romanică is nu in balbezit. Coţiuc rent richting de bal. Coţiuc geeft de bal voor. Calinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chiţaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Coţiuc rent richting de bal. Coţiuc passt de bal met de wreef. Calinciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff FC 40%, Fc Tomsa 60%.
Sheriff FC - Fc Tomsa 3:0