Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tomsa челси фк
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Bîcicov onderschept slim de pass. Bîcicov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chiţaev de bal onder controle te krijgen. Dic rent richting de bal. Dic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Romanică heeft problemen om de bal te vangen. Arşinţev verovert de bal door een tackle van achteren. Arşinţev met een sublieme pass. Dic is nu in balbezit. Dic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Suvac kopt de bal weg. Klungelig pakt Bersutchi de bal. Bilac rent richting de bal. Suvac rent richting de bal. Suvac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Culeac geeft een hoge lob. Inworp. Bîcicov met een snelle inworp. Arşinţev rent richting de bal. Arşinţev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Romanică kopt de bal weg. Gherşovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherşovici passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Suvac de bal. Suvac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Danii trapt de bal weg. Haloroapă kopt de bal weg. Nică is nu in balbezit. Suvac verovert de bal door een tackle van achteren. Suvac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Romanică bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanică geeft de bal voor. Bilac is nu in balbezit. Suvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gherşovici heeft problemen om de bal te vangen. Gherşovici geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nică de bal onder controle te krijgen. Bilac rent richting de bal. Bilac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bersutchi de bal. Bilac rent richting de bal. Bilac draait met de bal, schiet en ... Nazaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danii bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tomsa 58%, челси фк 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Tomsa - челси фк 0:0

57e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică geeft de bal voor. Romanică kopt de bal weg. Klungelig pakt Nică de bal. Gherşovici met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boh rent richting de bal. Arşinţev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boh krijgt een gele kaart. Arşinţev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arşinţev kan niet meer verder spelen. Untilă komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dic bereikt de bal nog maar net als eerste. Boh rent richting de bal. Boh passt de bal met de wreef. Untilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Untilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tomsa - челси фк 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tomsa 47%, челси фк 53%.
Fc Tomsa - челси фк 0:1