Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilia KALAND
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Cociurca rent richting de bal. Cheptinari is nu in balbezit. Cheptinari speelt de bal door. Bondalac is nu in balbezit. Bondalac draait met de bal, schiet en ... Ghitnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pîslă de bal. Digol onderschept slim de pass. Met opzet legt Cheptinari zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cheptinari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Bulancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulancea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Livşiţ de bal onder controle te krijgen. Linte bereikt de bal nog maar net als eerste. Linte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marciuc geeft de bal voor. Klungelig pakt Harabajiu de bal. Bondalac rent richting de bal. Bondalac draait met de bal, schiet en ... Ghitnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilia - KALAND 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilia 53%, KALAND 47%.
Vilia - KALAND 1:0

46e minuut.
Linte passt de bal zonder na te denken. Livşiţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Danalachi de bal. Linte is nu in balbezit. Linte schiet op doel. Capcelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pavlicenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Danalachi is nu in balbezit. Danalachi passt de bal zonder na te denken. Bondalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondalac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Danalachi verovert de bal door een tackle van achteren. Cimocovschi rent richting de bal. Danalachi begaat een overtreding. Cimocovschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cimocovschi kan niet meer verder spelen. Malaniuc komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Briahn geeft de bal voor. Klungelig pakt Malaniuc de bal. Malaniuc probeert naar een medespeler te passen. Digol rent richting de bal. Digol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Curcubăţ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Livşiţ de bal onder controle te krijgen. Linte rent richting de bal. Linte schiet op doel. Capcelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vilia - KALAND 1:1

74e minuut.
Bondalac passt de bal zonder na te denken. Marciuc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlicenco. Marciuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marciuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilia 52%, KALAND 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vilia - KALAND 1:1