Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
челси фк ac133 milan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Iandera probeert naar een medespeler te passen. Golidenştein rent richting de bal. Dic verovert de bal door een tackle van achteren. Dic haalt uit met een fantastische trap. Colcher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
челси фк - ac133 milan 1:0

29e minuut.
Alexeenco is nu in balbezit. Timişoreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Timişoreanu geeft de bal voor. Dic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boranciuc is nu in balbezit. Boranciuc passt de bal met de wreef. Capustenco is nu in balbezit. Capustenco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coşnircă de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Coşnircă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butorin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capustenco is nu in balbezit. Capustenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: челси фк 47%, ac133 milan 53%.
челси фк - ac133 milan 1:0

53e minuut.
Boranciuc rent richting de bal. Vartanian verovert de bal door een tackle van achteren. Barlan begaat een overtreding. Barlan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Arşinţev bereikt de bal nog maar net als eerste. Arşinţev passt de bal met de wreef. Dic is nu in balbezit. Dic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cernoochii de bal onder controle te krijgen. Colcher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
челси фк - ac133 milan 2:0

65e minuut.
Boranciuc passt de bal in één keer door. Butorin rent richting de bal. Butorin speelt de bal door. Capustenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capustenco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bersutchi de bal. Danii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gaiciula geeft een hoge lob. Inworp. Alexeenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barlan de bal. Barlan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: челси фк 49%, ac133 milan 51%.
челси фк - ac133 milan 2:0