Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tomsa Chelse@ F.C.
Normal Tactiek Raluka
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gavriluţă rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gherşovici zal de hoekschop nemen. Bilac is nu in balbezit. Bilac draait met de bal, schiet en ... Gînco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ninicu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherşovici met de inworp. Suvac rent richting de bal. Suvac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Gherşovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gînco trapt de bal weg. Klungelig pakt Ninicu de bal. Suvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Botizat verovert de bal door een tackle van achteren. Botizat probeert naar een medespeler te passen. Gribnicenco is nu in balbezit. Bilac verovert de bal door een tackle van achteren. Bilac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tomsa - Chelse@ F.C. 1:0

43e minuut.
Climov met de inworp. Suvac is nu in balbezit. Suvac met een sublieme pass. Gherşovici is nu in balbezit. Gherşovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tomsa 10%, Chelse@ F.C. 90%.
Fc Tomsa - Chelse@ F.C. 1:0

47e minuut.
Romanică is nu in balbezit. Ninicu verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Haloroapă zijn tegenspeler op de grond. Haloroapă krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Gavriluţă met een sublieme pass. Inworp. Gherşovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tomsa 36%, Chelse@ F.C. 64%.
Fc Tomsa - Chelse@ F.C. 1:0