Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Opaci prodan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Caniţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşia onderschept slim de pass. Coşia met een sublieme pass. Dandiş is nu in balbezit. Dandiş geeft een lange en hoge pass. Ceascin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mertic rent richting de bal. Mertic passt de bal in één keer door. Burduhos is nu in balbezit. Burduhos haalt uit met een fantastische trap. Ceascin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Opaci - prodan 0:1

17e minuut.
Dandiş met een snelle inworp. Moşcoviciu is nu in balbezit. Caniţa is nu in balbezit. Moşcoviciu verovert de bal door een tackle van achteren. Moşcoviciu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Batura rent richting de bal. Batura geeft een hoge lob. Morgun is nu in balbezit. Burduhos verovert de bal door een tackle van achteren. Burduhos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Opaci 66%, prodan 34%.
F.C.Opaci - prodan 0:1

51e minuut.
Brailean rent richting de bal. Caniţa is nu in balbezit. Coşia verovert de bal door een tackle van achteren. Brailean verovert de bal door een tackle van achteren. Brailean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zubatîi verovert de bal door een tackle van achteren. Zubatîi speelt de bal door. Moşcoviciu rent richting de bal. Burduhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ipati verovert de bal door een tackle van achteren. Ipati probeert naar een medespeler te passen. Caniţa rent richting de bal. Caniţa schiet op doel. Blanaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Opaci - prodan 1:1

68e minuut.
Inworp. Margasov met een snelle inworp. Zubatîi met een sublieme pass. Mertic rent richting de bal. Mertic speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Opaci 56%, prodan 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Opaci - prodan 1:1