Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavic F.C.Opaci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Malîci rent richting de bal. Horoian verovert de bal door een tackle van achteren. Ipati is nu in balbezit. Horoian onderschept slim de pass. Horoian haalt uit met een fantastische trap. Ceascin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic - F.C.Opaci 1:0

22e minuut.
Costean is nu in balbezit. Costean geeft een hoge lob. Cazinian probeert de bal aan de voet te houden. Julea rent richting de bal. Julea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Caniţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniţa speelt de bal door. Costean rent richting de bal. Brailean onderschept slim de pass. Brailean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Malîci rent richting de bal. Malîci passt de bal zonder na te denken. Cozacenco probeert de bal aan de voet te houden. Brailean is nu in balbezit. Brailean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic 48%, F.C.Opaci 52%.
Slavic - F.C.Opaci 1:0

55e minuut.
Ipati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cehonin begaat een overtreding. Ipati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malîci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brailean rent richting de bal. Brailean haalt uit met een fantastische trap. Şuler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şuler met een sublieme pass. Daar is Morgun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgun met een sublieme pass. Caniţa rent richting de bal. Caniţa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Caniţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniţa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Julea de bal. Brailean is nu in balbezit. Brailean haalt uit met een fantastische trap. Şuler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Horoian is nu in balbezit. Mertic onderschept slim de pass. Cehonin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cehonin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cehonin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic 38%, F.C.Opaci 62%.
Slavic - F.C.Opaci 1:0