Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fece moldova Slavic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bilimaer rent richting de bal. Bilimaer passt de bal zonder na te denken. Cehonin rent richting de bal. Horoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jovelea is nu in balbezit. Zeliţer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilimaer verovert de bal door een tackle van achteren. Jovelea is nu in balbezit. Jovelea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Cehonin de bal. Conuzeli rent richting de bal. Conuzeli speelt de bal door. Zeliţer rent richting de bal. Zeliţer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Jovelea is nu in balbezit. Bilimaer verovert de bal door een tackle van achteren. Zeliţer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeliţer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fece moldova - Slavic 1:0

40e minuut.
Cehonin is nu in balbezit. Cehonin passt de bal in één keer door. Horoian is nu in balbezit. Horoian schiet op doel. Bezzubenco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fece moldova - Slavic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece moldova 51%, Slavic 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fece moldova - Slavic 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Conuzeli de bal. Josan bereikt de bal nog maar net als eerste. Josan speelt de bal door. Horoian rent richting de bal. Horoian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Sîrcu rent richting de bal. Bilimaer is nu in balbezit. Bilimaer passt de bal zonder na te denken. Jovelea rent richting de bal. Jovelea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fece moldova - Slavic 2:1

71e minuut.
Sîrcu geeft de bal voor. Costean kopt de bal weg. Tutur probeert de bal aan de voet te houden. Zeliţer is nu in balbezit. Zeliţer haalt uit met een fantastische trap. Şuler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece moldova 60%, Slavic 40%.
fece moldova - Slavic 2:1