Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
prodan wikipedia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Bumacov geeft een lange en hoge pass. Iandera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moraru. Moraru krijgt een gele kaart. Iandera raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Comînac is nu in balbezit. Moşcoviciu onderschept slim de pass. Moşcoviciu passt de bal zonder na te denken. Burduhos rent richting de bal. Burduhos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moraru speelt de bal door. Moşcoviciu is nu in balbezit. Comînac bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşcoviciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşcoviciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru passt de bal met de wreef. Comînac met een sublieme pass. Iandera rent richting de bal. Iandera schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodan 48%, wikipedia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
prodan - wikipedia 0:0

55e minuut.
Burduhos passt de bal in één keer door. Budac rent richting de bal. Budac geeft een hoge lob. Burduhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduhos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Batura de bal onder controle te krijgen. Batura geeft de bal voor. Moşcoviciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burduhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduhos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chimitiuc met een harde bal richting middenveld. Storojilă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Batura de bal onder controle te krijgen. Iandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Iandera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dandiş onderschept slim de pass. Dandiş geeft een lange en hoge pass. Daar is Burduhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moşcoviciu rent richting de bal. Moşcoviciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prodan - wikipedia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prodan 61%, wikipedia 39%.
prodan - wikipedia 1:0