Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c.rubin Costuleni
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Cheli geeft de bal voor. Aliperin is nu in balbezit. Aliperin passt de bal met de wreef. Ţuţulescu rent richting de bal. Ţuţulescu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Guriţenco geeft een hoge lob. Inworp. Constanatinov met de inworp. Gudîma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudîma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aliperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliperin met een sublieme pass. Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţuţulescu draait met de bal, schiet en ... Arîcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c.rubin - Costuleni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c.rubin 69%, Costuleni 31%.
F.c.rubin - Costuleni 1:0

47e minuut.
Deremenji rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galbură. Deremenji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunacalea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crivchin kopt de bal weg. Chirgoglu heeft problemen om de bal te vangen. Ţuţulescu rent richting de bal. Ţuţulescu haalt uit met een fantastische trap. Arîcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bursuc met een sublieme pass. Daar is Guriţenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guriţenco speelt de bal door. Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţuţulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Aliperin kopt de bal weg. Crivchin heeft problemen om de bal te vangen. Poiată begaat een overtreding. Crivchin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Ilinciuc geeft een lange en hoge pass. Poiată is nu in balbezit. Crivchin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crivchin krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Iani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mocrîi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c.rubin 47%, Costuleni 53%.
F.c.rubin - Costuleni 1:0