Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ggg FCM Costesti
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Nagai met een snelle inworp. Cehonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cehonin passt de bal in één keer door. Ciolac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cerbodji verovert de bal door een tackle van achteren. Cerbodji met een sublieme pass. Ciolac is nu in balbezit. Cehonin rent richting de bal. Cehonin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nagai probeert naar een medespeler te passen. Curagău rent richting de bal. Cehonin is nu in balbezit. Ciolac rent richting de bal. Ciolac haalt uit met een fantastische trap. Mundreac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cerbodji onderschept slim de pass. Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal met de wreef. Volcinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volcinschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Bîcov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cehonin rent richting de bal. Cehonin speelt de bal door. Ciolac is nu in balbezit. Ciolac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gurău passt de bal met de wreef. Volcinschi is nu in balbezit. Cerbodji rent richting de bal. Volcinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Volcinschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bîcov speelt de bal door. Bogdan-Şendrea rent richting de bal. Bogdan-Şendrea geeft een hoge lob. Ciolac rent richting de bal. Ciolac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - FCM Costesti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg 48%, FCM Costesti 52%.
ggg - FCM Costesti 1:0

60e minuut.
Cehonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cehonin draait met de bal, schiet en ... Ciolac probeert de bal aan de voet te houden. Golea bereikt de bal nog maar net als eerste. Golea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Dragoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerbodji is nu in balbezit. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dragoş onderschept slim de pass. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău speelt de bal door. Volcinschi rent richting de bal. Volcinschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chirsei geeft een lange en hoge pass. Ciolac rent richting de bal. Cehonin rent richting de bal. Cehonin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crasinschi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ggg - FCM Costesti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ggg 55%, FCM Costesti 45%.
ggg - FCM Costesti 2:0