Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rima F.c.rubin
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Aliperin passt de bal in één keer door. Carapostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapostol geeft een lange en hoge pass. Ţuţulescu rent richting de bal. Ţuţulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Evu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Baluţel met de inworp. Deremenji is nu in balbezit. Deremenji met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Luţcanu geeft een hoge lob. Guriţenco heeft problemen om de bal te vangen. Crivavici rent richting de bal. Antir is nu in balbezit. Antir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Evu probeert naar een medespeler te passen. Poddubnîi is nu in balbezit. Poddubnîi speelt de bal door. Crivavici rent richting de bal. Crivavici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Enache speelt de bal door. Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Slănină zijn tegenspeler op de grond. Slănină krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Guriţenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici probeert naar een medespeler te passen. Antir rent richting de bal. Antir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baluţel rent richting de bal. Crivavici onderschept slim de pass. Crivavici passt de bal zonder na te denken. Antir rent richting de bal. Antir schiet op doel. Enache bokst de bal weg. Antir is nu in balbezit. Antir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - F.c.rubin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rima 45%, F.c.rubin 55%.
rima - F.c.rubin 1:0

48e minuut.
Evu onderschept slim de pass. Evu passt de bal met de wreef. Antir speelt de bal door. Crivavici rent richting de bal. Crivavici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Baluţel passt de bal zonder na te denken. Poddubnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunacalea begaat een overtreding. Bunacalea krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Evu is nu in balbezit. Evu passt de bal zonder na te denken. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici schiet op doel. Cheli heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Doeltrap. Enache trapt de bal weg van het doel. Luţcanu kopt de bal weg. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - F.c.rubin 2:0

79e minuut.
Slănină is nu in balbezit. Aliperin rent richting de bal. Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliperin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rima - F.c.rubin 2:1

81e minuut.
Antir speelt de bal door. Poddubnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poddubnîi probeert naar een medespeler te passen. Crivavici is nu in balbezit. Crivavici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guriţenco rent richting de bal. Crivavici verovert de bal door een tackle van achteren. Crivavici probeert naar een medespeler te passen. Antir is nu in balbezit. Antir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajurean is nu in balbezit. Bajurean geeft een lange en hoge pass. Antir bereikt de bal nog maar net als eerste. Antir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rima 37%, F.c.rubin 63%.
rima - F.c.rubin 2:1